viernes, 8 de abril de 2011

Final

Fi del projecte! el dijous passat vam exposar a la sala d'arts de la Roca Umbert, estem bastant satisfetes del nostre projecte, hem aconseguit acabar-ho tot amb el poc temps que teníem hem pogut aprendre a fer vídeo i fer el nostre vídeo, que quedes com volíem ( he intentat penjar proves però no se perquè a vegades no es veuen) i hem pogut fer una música de la qual estem ben satisfetes, el piano ha quedat ben gravat i em pogut integrar-hi el poema. durant el procés hem tingut problemes sobretot de música, el vídeo l'hem anat fent i hem anat aprenent sobre la marxa amb ajuda de l'Ana, l'Albert i l'Alex. però la música anàvem provant i realment no sabíem com quedaria ni com fer-la ben be fins els últims dies que la Maria de música ens va ajudar i vam enfocar-ho millor.
com ja he dit el resultat ha estat prou bo, per part meva el dibuix no es realment com jo volia però ens vam quedar sense temps.
una gran experiència encara que potser els primers dies teníem massa llibertat, però crec que tots han acabat bé.

respecte la idea principal de l'Ai wei wei ha sortit una nova noticia. Ai wei wei ha sigut detingut per promoure la llibertat d’expressió i se suposa que avançaven? aquí ja no s’entén res.

No hay comentarios:

Publicar un comentario